Известие

Collapse
No announcement yet.

Прекъсвач

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прекъсвач

Туко що при 1 ускорение за пръв път ударих прекъсвач или поне аз така си мисля.Чувал съм,че като удариш прекъсвач колата започва да издава някакъв специфичен звук и нищо друго,а при мен паднаха оборотите на 3000-4000 и заглъхна нещо колата.Така ли е при ТС или съм я преебал нещо.

нещо се е сбъркало по скоро
    http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=9jfFh6-Z-WU
      това ти е прекъсвача,в движение е същата работа
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
        Туко що при 1 ускорение за пръв път ударих прекъсвач или поне аз така си мисля.Чувал съм,че като удариш прекъсвач колата започва да издава някакъв специфичен звук и нищо друго,а при мен паднаха оборотите на 3000-4000 и заглъхна нещо колата.Така ли е при ТС или съм я преебал нещо.
        Не прави така,както го описваш а си прекъсва докато не отнемеш газта.Пробвах един път на свободна скорост,и на макс така около 5-6 секунди.Но при теб е станало нещо друго
        Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
        Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Незнам колеги ама ми се е случвало в голф 3 GTI 150 к.с. на първа кат удари прекъсвач и заби нос, демек изгасваше при удряне на прекъсвача, ама да паднат оборотите не се е случвало..
          AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
          Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
          AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
            Незнам колеги ама ми се е случвало в голф 3 GTI 150 к.с. на първа кат удари прекъсвач и заби нос, демек изгасваше при удряне на прекъсвача, ама да паднат оборотите не се е случвало..
            Е как ще изгасне при удрянето на прекъсвач?Да нее бил преебан нещо?А на колегата със странния звук ще му кажа да не я форсира че да не стане по-лошо.
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
              Е как ще изгасне при удрянето на прекъсвач?Да нее бил преебан нещо?А на колегата със странния звук ще му кажа да не я форсира че да не стане по-лошо.
              Само не ми стана ясно де е тоя прекъсвач???

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                Само не ми стана ясно де е тоя прекъсвач???
                Ми на повечето коли е на оборотите...при мен както и при теб някъде към 7250 оборота.Поне за това мисля че става на въпрос.
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                  Ми на повечето коли е на оборотите...при мен както и при теб някъде към 7250 оборота.Поне за това мисля че става на въпрос.
                  Прекъсвач се разбира нещо реално (ключе например), а това е програмно

Comment

Working...
                  X